NL FR EN DE SP
agristo croquettes
agristo patatoes
agristo

Welkom bij Agristo

Agristo is een Belgische onderneming met hoofdzetel te Harelbeke (België) en bijkomende productievestigingen te Nazareth (België) en te Tilburg (Nederland). Wij specialiseren ons in het vervaardigen van diepgevroren en voorgebakken aardappelproducten.

Wij bieden een uiterst gevarieerd assortiment aan, dat naast frieten ook tal van afgeleide producten bevat. Bovendien kan voor elke klant een oplossing op maat ontwikkeld worden.

Om grote volumes mogelijk te maken, hebben wij jaar na jaar gewerkt aan het uitbreiden van de productiecapaciteit. Waar de output bij de opstart nog beperkt was tot 20.000 ton, is die vandaag gestegen tot 400.000 ton afgewerkt product per jaar. De logistieke prestaties zijn navenant: snelle levering in niet minder dan 80 landen, een perfecte traceerbaarheid en een vlotte orderverwerking.

Omdat grootverbruikers geen enkel risico kunnen nemen, stellen wij bijzonder strenge eisen aan kwaliteit en voedselveiligheid. Van de 400 personeelsleden, werken 35 mensen permanent aan kwaliteitsbewaking. Dankzij deze consequente bedrijfspolitiek voldoet Agristo aan de hoogste verwachtingen van de klanten en is gecertificeerd door diversie internationale keuringsinstituten.

Producten Compilatie

agristo french fries
agristo wedgies
agristo frietjes
copyright ©2016 Agristo nv  |  Waterstraat 40, B-8531 Harelbeke-Hulste, Belgium  |  Webdevelopment by Creatief NV - Web-eye