NL FR EN DE SP
agristo croquettes
agristo patatoes
agristo

Agristo

Over Agristo:

Agristo is een West-Vlaamse, familiale KMO waar er een open bedrijfscultuur heerst. Het familiale karakter van Agristo is één van onze sterktes. Onze kernwaarden zijn eenvoud, engagement, professionalisme en ondernemerschap. De continue groei van Agristo is het resultaat van onze bedrijfsvoering, niet alleen met onze klanten, maar samen met onze leveranciers, omgeving en medewerkers. Elke medewerker, op elk niveau, wordt aangemoedigd om ons productieproces en producten te helpen verbeteren.

Volume: private labels en eigen merken.
Agristo is sterk in private labels, goed voor ongeveer drie kwart van de totale omzet. De eigen merken Agristo en Maestro, worden ingezet voor het resterende volume.

Spreiding: wereldwijde distributie.
Het assortiment van Agristo is verkrijgbaar in niet minder dan 80 landen. Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk zijn de belangrijkste exportmarkten.

Personeel: 350 mensen ten dienste van de klant
Het succes van Agristo is voor een groot deel toe te schrijven aan het enthousiasme van de medewerkers, stuk voor stuk enthousiaste en hoogopgeleide mensen.

Certificaten:
Om aan de strengste internationale normen te voldoen, werkt Agristo voortdurend aan het verbeteren van de kwaliteit. Het resultaat daarvan is een bekroning met tal van certificaten: BRC Higher Level, IFS enz. 

Geschiedenis:

1985: Oprichting van Agristo NV.

1987: De eerste aardappelproducten rollen van de band. De capaciteit bedraagt 20.000 ton afgewerkt product per jaar en kent een continue groei.

2001: Overname van een fabriek in Tilburg. De vestiging in Harelbeke is goed voor een output van 60.000 ton. Door de overname in Tilburg komt daar nog eens 50.000 ton afgewerkt product per jaar bij.

2004: Dankzij een doordachte bedrijfsvoering en een gerichte investeringspolitiek haalt de productie de kaap van 135.000 ton. Het bedrijf beschikt inmiddels over 90 gemotiveerde medewerkers.

2008: Nieuwe state of the art waterzuiveringsinstallatie. 185.000 ton afgewerkt product per jaar.

2009: Agristo neemt een volledig nieuwe productielijn in gebruik op de Tilburg site. De oude productielijn wordt omgebouwd om specifieke Coating producten te produceren.

agristo french fries
agristo wedgies
agristo frietjes
copyright ©2016 Agristo nv  |  Waterstraat 40, B-8531 Harelbeke-Hulste, Belgium  |  Webdevelopment by Creatief NV - Web-eye